Már százezernél is többen látták az Aranyosi-estünket

Megosztás

Egy hónappal ezelőtt volt a Borsod24 Beszélgetések rendezvénysorozat vendége megyénk egyik leghíresebb szülötte, Aranyosi Péter, az eseményről felvétel is készült. A humorista ezúttal nem viccelt, hanem komoly témákról beszélgetett műsorvezetőnkkel, az eszmecserét pedig a YouTube-on már több mint százezren nézték végig.

A felvétel – egy órás hossza és nem éppen a legszórakoztatóbb, hanem inkább elgondolkodtató tartalma ellenére – az egyik legsikeresebb anyaga lett a Borsod24 videómegosztó csatornájának, amely augusztus 15-én reggel már 101 ezer megtekintést jelent. Hogy mi minden hangzott el az eseményen, arról ebben a cikkünkben tudósítottunk, de feltétlenül érdekesek azok a reakciók is, amelyek kommentek formájában a nézőktől érkeztek.

A 262 hozzászólás között többségben vannak az olyan támogató megjegyzések, mint “Legmélyebb tiszteletem Aranyosinak a tiszta gondolkodásáért és a véleményének bátor felvállalásáért!” vagy a “Most nagyot nőtt Aranyosi a szememben. Humoristaként is kedvelem, de magánemberként is nagyszerű.” Akadt olyan, aki úgy vélekedett, hogy “Aranyosi Péter szuper értelmes, és nem öntelt, természetes érzékeny ember, imádom a humorát, ezek után mint ember is nagyra értékelem.”, egy másik kommentelő pedig ezt írta: “Nem csalódtam, élvezettel néztem végig az előadást. Remélem, a regnáló hatalom nem akarja majd bedarálni, mert szüksége van a gondolkodó magyaroknak Aranyosi Péterre!”

Mivel politikai témákat is érintett, várhatóak voltak jobboldali megszólalások is a videó alatt, Ezek közül a legjellemzőbb talán az a megjegyzés, amely szerint “Aranyosi ur erossen baloldali, szerintem nem kellene ennyire hangot adni ennek.”

A Borsod24 Beszélgetések rendezvénysorozata ősszel folytatódik, ahová a korábbi népszerű előadók (Holoda Attila, Rácz András) után további ismert szakértőket hívunk majd meg Miskolcra.

B24 Beszélgetések: Aranyosi Péter érzékenyebb lett a hülyeségre

A Borsod24 Beszélgetések rendezvénysorozat idei harmadik vendége megyénk egyik leghíresebb szülötte, Aranyosi Péter volt, aki a „Most nem viccelek” című eseményen Fandl Ferenc színésszel beszélgetett a mai magyar társadalom helyzetéről és a problémák lehetséges megoldásairól, valamint az előadóművész felelősségéről.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek